Mixerbeton

 
 

Azért tőlünk érkezzen a mixerbeton, mert:

 

• Az általunk kiszállított mixerbeton első osztályú és folyamatosan ellenőrzött magyarországi alapanyagokból kerül gyártásra budapesti üzemünkben, a különböző nyomószilárdsági és kitéti osztályoknak megfelelően.
• A mixerbeton szállításának megkezdése előtt ha szükséges, ingyenes helyszíni felmérést végzünk, hogy minden körülményre fel tudjunk készülni és emiatt Önnek váratlan költsége ne legyen!
• A beton szállítását végző mixerek az üzemből való elindulásuktól számítva körülbelül harminc perc alatt az építkezés helyére érkeznek az előre egyeztetett ütemezésnek megfelelően, legyen szó Budapest bármely kerületéről!
• A magánépítkezők kis mennyiségű mixerbeton felhasználásától kezdve, az évente akár több ezer köbmétert bedolgozó vállalkozásokig, minden megrendelőnk első osztályú kiszolgálást kap.

 

„ha egy vásárló

elégedett a szolgáltatásunkkal,

akkor az évek során

sok betont rendel tőlünk”

 

• Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne csak egyetlen alkalommal forduljon hozzánk, hanem minden betonozáshoz bennünket hívjon és így hosszútávú partnerei lehessünk.
• Megrendelőinket igény esetén betontechnológiai szaktanácsadással és építési helyszínen történő mixerbeton vizsgálatokkal betontechnológus segíti.

 
 

Mixerbeton

mixerbetonA mixerbeton a transzportbeton hétköznapi elnevezése, de ismert még készbeton és kevert beton néven is. A mixerbeton előre meghatározott mennyiségű cementből, adalékanyagból és vízből, esetenként adalékszerekből betongyárban készre kevert beton, amit beton mixer teherautóval szállítanak az építkezés helyszínére.
Legnagyobb előnye a házilag kevert betonnal szemben pontos anyag összetétele és egyenletes, homogén szerkezete. Nem kell az értékes építési területből helyet elkülöníteni a sóder, a cement valamint a betonkeverő tárolására mint a saját kezűleg végzett keverésnél. A mixerbetont készre keverten szállítjuk az építkezésre, helyet kizárólag a szállítást végző járművek számára szükséges biztosítani a munkavégzés ideje alatt. Ezen kívül könnyen bedolgozható, betonszivattyúval nagy magasságba is könnyen feljuttatható és naponta akár több száz köbmétert is fel lehet használni belőle.

 

Mixerbeton árak

Rendelés előtt tekintse meg részletes árlistánkat, mely a hazánkban leggyakrabban használt beton fajtákat tartalmazza. Megtalálhatók benne könnyűbeton, földnedves beton, mixerbeton árak, valamint a hozzájuk tartozó szállítási tarifák és betonszivattyúzási óradíjak is.
Mivel nem csak kizárólag szakemberek keresnek meg minket vásárlási szándékkal, fel vagyunk készülve szaktanácsadásra is. Nem mindenki tudja például, milyen nyomószilárdsági osztályú betonból kell elkészíteni egy épület alapját, födémét vagy azt, hogy mekkora az ideális kavics szemnagyság. Nem is beszélve a kültéri térbetonokról (ide kell csak igazán “erős” beton, de ezt általában kevesen tudják).
Ezért ha bizonytalan abban, hogy pontosan mire is van szüksége, kérje segítségünket a mixerbeton típus vagy akár a betonszivattyú szükséges gémhosszának meghatározására is!

 

A három leggyakrabban használt mixerbeton ára:

(szállítási díj nélkül)
C16-24/KK  19.900,-Ft/m³+Áfa (Bruttó 25.273)
C20-24/KK  21.300,-Ft/m³+Áfa (Bruttó 27.051)
C25-24/KK  22.400,-Ft/m³+Áfa (Bruttó 28.448)
Nálunk van:
Teljesítmény nyilatk.
Rugalmas kiszállítás
Pumpa, pumix bérlés
Díjmentes pumpálás
előtti munkaterület
szemrevételezés
Információ, rendelés:
+36 20 405 7679
Tevékenységünk:
Tevékenységünk:

Mixerbeton vagy más néven kész beton és földnedves beton gyártás, helyszínre szállítás.

Szállítási területünk:
Szállítási területünk:

Budapest és vonzáskörzete

betongyár: Bp. IX. kerület Illatos út - iparterület