Képek

 
A készbeton mellé ezt kínáljuk:

személyre szabott ajánlat készítés »árajánlatot kérek

pumpa, pumix bérlés előtt díjmentes helyszíni szemle

a KTI által terméktanúsított Teljesítménynyilatkozatok

 
 

Néhány fénykép segítségével bemutatjuk hivatásunk mindennapjait illetve az általunk gyártott készbeton szállításáért felelős mixereket, a készbeton szivattyúzását végző pumix és pumpa munkagépeket napi használat közben. Ezen kívül böngészhet még rólunk készbeton szállítás és bedolgozás közben készített fotókat és videókat is Mixerbeton Budapest nevű folyamatosan frissített közösségi oldalunkon az Instagramon.

 

 
 
 

Készbeton

A készbeton a földnedves beton és a képlékeny vagy kissé képlékeny készre kevert beton hétköznapi megnevezése egyszerre.

A földnedves beton szállítása billenőplatós teherautóval történik az építkezésekre és ott az erre a célra kijelölt területre borítja. A felhasználás befejezéséig, de legfeljebb 1-1,5 óráig tárolható mielőtt kiszárad és felhasználásra alkalmatlanná válik! Innen mozgatják kis adagokban a véglehges helyére a bedolgozását végző kőműveseknek. Rendszerint szegélyköveket támasztanak meg vele vagy a későbbiekben térkővel burkolt területet terítenek be vele a tervezett terheléstől függően különböző vastagságban.

A képlékeny készbeton az építkezésen csak közvetlenül a bedolgozás helyére engedhető! Ugyanis miután a szállítását végző beton mixerből ki lett engedve és megszűnt a folyamatos keverése, szinte percről-percre romlik a konzisztenciája! A zsaluzatba engedése történhet a hátsó csúszdájával ami maximum 2-3 méter hosszú vagy ha a távolság illetve a szintkülönbség megköveteli, akkor betonszivattyúval is. A szivattyú használata akár 100 m3 készbeton bedolgozását is lehetővé teszi óránként. Ennek a munkagépnek nem akadály több emelet magasra vagy akár 40 méteres vízszintes távolságra továbbítani a készbetont pédául egy kiásott munkagödör fölött.

 
 
 

Kész beton ár

Mint az a fenti képekből is látszik, sokféle építkezés kész beton beszállítói vagyunk Budapesten és a környékbeli településeken.

Kis kerítés alapokhoz, családi házakhoz, két-három lakásos sorházakhoz valamint több ezer négyzetméteres lakóparkokhoz egyaránt teljesítünk kész beton megrendelést. Bővítést vagy felújítást éppúgy kiszolgálunk, mint egy komplett épület szerkezetépítését az alapozástól egészen a födémek beöntéséig. Kiterjedt gépparkunk illetve a munka megszervezésére használt közel 20 éves szakmai tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi minden készre kevert beton felhasználáshoz kapcsolódó munka színvonalas végrehajtását.

Mindezt piacvezető kész beton ár szinten rövid vállalási határidővel! Megrendelést telefonon vagy e-mailen keresztül is felveszünk, melyet szabad kapacitástól függően már 1 m3-es készbeton mennyiségtől teljesítünk!

 
 
 

Készbeton árak

(szállítási díj nélkül)

C12/15-XOb(H)-24-F2

30.300,- (Bruttó 38.481,-)

C16/20-XOv(H)-16-F3

33.900,- (Bruttó 43.053,-)

C20/25-XC1-16-F2

35.000,- (Bruttó 44.450,-)

C25/30-XC2-16-F2

36.700,- (Bruttó 46.609,-)

 

Itt található a részletes beton árlista

telefon
betonüzem
betonüzem

Szállítási terület Budapest és vonzáskörzete

tevékenységünk
tevékenységünk

Mixerbeton, más néven készbeton illetve földnedves beton gyártás és szállítás Budapesten. Pumpa és pumix bérbeadás a képlékeny készre kevert beton szivattyúzáshoz.

Copyright © 2010-2023. Minden jog fenntartva!